Povratak na ВПД Арена

Лопте

Кошарка је током времена развила уобичајене технике шутирања, додавања и вођења лопте, као и позиције играча и нападачки и одбрамбени механизам. Док се уобичајена такмичарска кошарка одвија под строгим и тачно одређеним правилима, разне варијације кошарке учиниле су кошарку ближу играчима и с мањим бројем правила. Кошарка је један од најгледанијих спортова на свету.

Фудбал је данас најпопуларнији спорт на свету, а игра се на свим континентима. Занимљиво је напоменути да је већи број аматера у фудбалу него професионалаца. Око 250 милиона људи игра фудбал редовно за неки професионални или аматерски клуб.

Одбојка је врста тимског и олимпијског спорта где се лопта удара руком преко мреже на противничку страну.[1] Тим чине шест играча где свако има своју функцију. Тим се састоји од техничара, коректора, два примача, средњег блокера и либера. Техничар је мозак екипе и он увек стоји у близини мреже. Блокери такође стоје код мреже и њихова улога је да блокирају противнички смеч. Коректор смечује, а примачи и либеро примају сервис.

Са квалитетном опремом можете своје тренирање и игру подићи на виши ниво, због тога препоручујемо асортиман познатих спортских брендова.