Povratak na ВПД Арена

Женска опрема

Мајице

Мајица је комад одеће који доминира у гардероберу, активне и модерне жене, која воли опуштен и лежеран спортски стил облачења. Ниједан комад одеће није тако разнолик по свом дизајну, као што је то мајица. Њен одабир је веома инспиративан, јер је понуда заиста велика.

За спортски активне жене и девојке намењене су активне мајице кратких рукава и топови, мајице без рукава, топови, кратке мајице, оверсизе мајице, поло мајице и све су оне посебно дизајниране да буду пријатне за ношење, у току спортске активности или у слободно време. Оковратник може бити округао и удобан, широк и отворен, а за топло време су најпрактичније мајице на бретеле. Крој мајице за тренинг, прати линију тела, а може бити шири и комотан, у зависности од спортске активности за коју је намењена. Мајице без рукава, атлет мајице и топови су идеални по свом дизајну за интензивне тренинге и када је време топло.

Патике

Кроз претходне деценије, мењали су се многи модни трендови одеће, а заједно са њима и трендови у свету обуће. Женске патике су током година достизале култни статус и обележавале су читаве генерације и супкултуре, а овај феномен дешава се и дан-данас.

У односу на то која се музика слуша, каква естетика се воли, носе се одређене патике и увек се тачно зна који је модел у питању. Популарност патика је до те мере порасла, да су женске ципеле уступиле место мноштву модела женских патика, намењених за све ситуације и прилике. Незаменљива женска обућа за тренинг и спортске активности је патика, али се пођеднако носи и у слободно време.

Тренерке

Без обзира на године, интензитет посвећености спорту и личног стила, свака жена и девојка у свом гардероберу поседује најмање неколико тренерки. Добра и удобна тренерка је синоним за удобност и увек је прави избор када се жели провести пријатно време у природи, одрадити квалитетан тренинг или осећати се комфорно када се лешкари и одмара у кући.

Женски доњи део тренерке се разликује по својим карактеристикама у зависности од њене намене. За слободно време тренерице могу бити израђене од пријатних природних материјала. Кројеви могу бити веома различити, од ужих до ширих модела. Често су украшене са практичним џеповима, нитнама и могу бити једнобојне, дезениране или у комбинацији више боја. адидас доњи део тренерке је препознатљив по свом дизајну, неки модели имају елегантан шири крој и у комбинацији са модерном јакном или модерном дуксерицом преко дугачке кошуље, може успешно заменити панталоне и за вечерње прилике.