Povratak na ВПД Арена

Мушка опрема

Мајице

Мајица је комад одеће који доминира у орману, спортски активаног мушкарца и мушкараца који воли опуштен и лежеран спортски стил облачења. Ниједан комад одеће није тако разнолик по свом дизајну, као што је то мајица. Њен одабир је веома инспиративан, јер је понуда заиста велика.

За спортски активне мушкарце намењене су и активне мајице, које могу бити са кратким и дугим рукавима, мајице без рукава, топови, атлет мајице, дресови и све су оне посебно дизајниране да буду пријатне за ношење, у току активности. Оковратник је округао и удобан, а код атлет мајица је шири и отворенији. Крој мајице за тренинг, прати линију тела, а може бити шири и комотан, у зависности од спортске активности за коју је намењена. Мајице без рукава, атлет мајице и топови су идеални по свом дизајну за интензивне тренинге и када је време топло.

Патике

Некада су се патике бирале са једноставним задатком – да испрате спортски дух на теренима и паркетима. Онда је с временом пођеднако важан фокус стављен на лежерни и неформални аспект свакодневних обавеза, у ком су патике добиле запажено, и сад већ незаобилазно поље у ком се јасно изражава лични стил. Осим функционалности, гледа се на материјале, принт, и целокупну поруку која се шаље онда кад се одређени пар обује.

Arena Best вам нуди широк избор мушких патика, најбољег квалитета.

Тренерке

Некада, када су се куповале тренерке, подразумевало се да је она намењена за спортске физичке активности и тренинге, док је данас она постала синоним за удобност, али и свакодневни део урбане градске моде. Временом је мушка тренерка постала омиљени комад одеће, јер се у њој мушкарци осећају удобно и модерно, без обзира да ли је носе као комплет тренерку или је комбинују са осталом одећом. Доњи део тренерке се одлично укалпа са модерном спортском кошуљом, испод које се носи мајица округлог изреза, која може бити једнобојна или украшена са атрактивном штампом. Горњи део тренерке се често носи уз фармерке или спортске панталоне, или као средњи слој одеће када је време хладно.