Дубровник 2024.

Наградно путовање Унивезитета Сингидунум за наше сјајне ученике Александра, Миу, Николину и Јовану реализовано је од 25. до 29.04.2024. године.

Путовање је почело у Требињу. Одатле смо се упутили према Дубровнику, једном од најпознатијих градова на јадранској обали. Дубровник нас је очарао својом богатом историјом, прелепом архитектуром и кристално чистим морем. Након Дубровника, одлазимо до Мостара. Обишли смо споменик Алекси Шантићу, као и Еминин споменик уз стихове Шантића у сјајној интерпретацији Предрага Обрадовића. Последња станица на овом путовању је Сарајево. Град који спаја исток и запад са својом културом и историјом. Истражили смо Башчаршију, пробали ћевапе и баклаве. Пажљива организација и брига о сваком детаљу омогућили су нам да се потпуно посветимо истраживању дестинација и да уживамо у њиховој култури, историји и гастрономији.

Уживали смо у наградном путовању које је за наше ученике са туристичког смера представља и студијско путовање. Наши ученици су имали прилику да прошире своја знања, стекну практично искуство, упознају нове другаре и виде успешан пример организације путовања.

Оставите одговор

Your email address will not be published.