ДОДЕЛА ДИПЛОМА ПОБЕДНИЦИМА РЕПУБЛИЧКИХ ТАКМИЧЕЊА У 2023/24. ГОДИНИ У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ РС

У уторак, 18. јуна у Дому народне Скупштине РС, одржан је пријем за ученике победника свих Републичких такмичења у 2023/2024.години. Пријему су присуствовали наш ученик Александар Милошевић и наставник – ментор Марија Ракић. Организатор свечане доделе дипломе је Универзитет Сингидунум, Удружење банака и  Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа.

У организацији Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа РС – ЗАЈЕДНИЦА у школској 2023/24. години одржана су 12 Републичких такмичења и један Међународни Сајам виртуелних предузећа. Догађају су присуствовали само освајачи I места, али су подељене дипломе и захвалнице за освајаче II и III места. МИ СМО ЈАДНА ОД ШКОЛА КОЈА ЈЕ ДОБИЛА НАЈВИШЕ ДИПЛОМА.

На пријему су уручене дипломе ученицима и захвалнице њиховим менторима од стране  начелнице сектора за средње образовање Министарства просвете Марије Крнете, директора школа Зорице Маравић, Биљане Ђорђевић, мр Милана Кецмана и мр Милибора Саковића, као и представнице УБС др Слађане Средојевић и представника Универзитета Сингидунум Предрага Обрадовића.

Након доделе диплома и захвалница за ученике и њихове менторе, организован је едукативни обилазак здања Дома народне скупштине као и пригодан коктел- дружења.

Овом приликом се захваљујемо покровитељима који су омогућили реализацију овог догађаја Дому народне скупштине РС, Удружењу банака Србије и Универзитету Сингидунум.

Оставите одговор

Your email address will not be published.