Успех ученика на републичким такмичењима 2023. године

Одличан успех наших ученика на Републичком такмичењу из рачуноводства и математике.

На Републичком такмичењу из рачуноводства одржаном 28. и 29. априла 2023. године у Коцељеви, нашу школу је представљала ученица Невена Милетић, ученица четвртог разреда смера финансијски администратор. Невена је освојила треће место и потврдила успех који наша школа показује годинама уназад на овом престижном такмичењу. Вишеструки рад и залагање ученика и њихових ментора засигурно нашу школу ставља у ранг најбољих младих рачуновођа у Србији. Ментор овог пута била је професорка економске групе предмета Сандра Богдановић.

Републичко такмичење из математике за средње економске школе одржано је у Чачку 29.04.2023. године. Учествовале су 32 школе са 83 такмичара.
Један од ученика ЕТШ, Никола Костић одељења 3/1, (ментор Јасна Милојковић) освојио је треће место. Вредан и одговоран момак је својим радом и логиком постигао запажен резултат. Друга два такмичара из наше школе су међу првих десет: Невена Милетић 2/1 била је десета (ментор Драгана Милојевић) и Немања Ђорђевић 1/1 заузео је 9. место (ментор Јасна Милојковић).
Екипно је школа на 10. месту.
Изузетно смо задовољни постигнутим резултатима и настављамо и даље са откривањем и подржавањем њихових талената, као и охрабривањем у учествовању на такмичењима.

Оставите одговор

Your email address will not be published.