Невена Милетић, ученица генерације у школској 2022/23. години

Са нарочитим задовољством Вам представљамо Невену Милетић, ученицу генерације у школској 2022/23. години, коју смо замолили да нам каже нешто више о себи, о својим средњошколским искуствима и открије планове за будућност.

„Почетак је за мене био веома тежак. Уплашила сам се свих економских предмета које раније нисам имала па сам чак размишљала о премештају у некој другој школи. Нисам одмах одустала и дала сам себи времена. Након месец дана заволела сам предмете, као и професоре који су заиста стручњаци у свом послу. У мени се родила жеља за учењем и стицањем знања. Нисам учила за оцену, већ због себе. Знала сам да ће се једног дана мој труд и рад исплатити, а на крају се то и десило.

Сада све ово пишем као ђак генерације и много ми је драго због тога. Бити први и најбољи је предиван осећај. То је потврда моје упорности, марљивог труда  и неодустајања. Највећа подршка током школовања били су моји професори и породица. Без њихове подршке не бих успела. Желела бих да се захвалим мојим професорима који су били ту за мене. Када бих почела да набрајам одужило би се, али свако од њих допринео је мом успеху.

Будућим средњошколцима бих препоручила ову школу, јер стварно могу да стекну пуно знања и вештина. Жао ми је што се завршила средња школа, али живот иде даље и испред мене су нова искуства и борбе. План ми је да упишем Економски факултет и једног дана постанем стручњак у свом послу. Одлучила сам се да студирам на Економском факултет у Крагујевцу, смер рачуноводство и финансије. Посебно сам заинтересована за рачуноводство, предмет из ког сам ове године освојила треће место у Републици. Бројна такмичења, професори, дружење и  искуства која сам стекла у овој школи заувек ће остати у мом лепом сећању.”

Оставите одговор

Your email address will not be published.