Стручна посета Новом Саду 2022.

У оквиру блок наставе ученици образовног профила туристичко-хотелијерски техничар обавили су стручну посету Новом Саду у пратњи наставника Александра Браловића, Снежане Бегуш, Марије Ракић и Снежане Симић.

Наши ученици су  9. јуна у оквиру пешачке туре кроз Нови Сад обишли Трг слободе, Змај Јовину улицу, Дунавску улицу, Дунавски парк, Петроварадинску тврђаву, Кеј жртава рације и тржни центар „Променаду“. На Петроварадинској тврђави обишли су хотел „Леополд I“ и имали прилику да се упознају са његовом понудом. Хотел „Леополд I“ смештен је у згради у барокном стилу, на десној обали Дунава у срцу Петроварадинске тврђаве. Front office managment је показао нашим ученицима ресторан, рецепцију, лоби и луксузне смештајне јединице са погледом на Дунав и Нови Сад.

Велику захвалност дугујемо менаџменту хотела „Леополд I“ на организованој посети. У оквиру пешачке туре кроз Нови Сад и обиласка хотела „Леополд I“ ученици су имали могућности да посете амбијенталне целине и смештајни објекат високе категорије. На овај начин су проширили и своја практична знања.

Марија Ракић

Наставник туристичке групе предмета

Оставите одговор

Your email address will not be published.