Међународни сајам туризма у Београду 2023.

Ученици Економско-трговинске школе туристичко – угоститељских смерова посетили су 25.02.2023.године Међународни сајам туризма, који је организован у Београду. Том приликом, упознали су се са разноврсним туристичким понудама, културом и традицијом других земаља, које су представљене кроз разговор, дискусију, музику, видео и креативне публикације, и учествовали у одређеним дегустацијама.

Због лошег времена које је било у Београду нисмо били у могућности да слободно време проведемо у шетњи Кнез Михаиловом улицом и Калемегданом, али су ученици имали могогућност обиласка тржног центра Ушће. Ученици су изразили велико задовољство путовањем, дружењем, песмом, смехом, добрим расположењем које је било на изузетном нивоу.

У једнодневној екскурзији, поред ученика, уживали су и њихови професори. Верујемо да ће наредни период који долази донети још много лепих путовања. Дружење је саставни и један од најважнијих делова средњошколских дана, који доноси незаборавне успомене које остају у сећању. Економско-Трговинска школа је, излазећи у сусрет потребама и жељама својих ученика и овога пута организовала једно сјајно путовање.

Професор Браловић Александар

Оставите одговор

Your email address will not be published.