Ученици на Међународном сајам туризма у Београду

Ученици Економско-трговинске школе туристичко-угоститељских смерова посетили су Међународни сајам туризма, који је организован у Београду.

Том приликом, упознали су се са разноврсним туристичким понудама, националном и културом других земаља, које су представљене кроз разговор, дискусију, музику, видео и креативне публикације.

Разговарали су са домаћим и страним излагачима, и, том приликом, вежбали конверзацију на другим језицима. Сајам је обиловао и разноврсним, занимљивим садржајем, који је овај обилазак учинио интересантнијим, па су, између осталог, уживали су и у дегустацији различитих специјалитета и умећу услуживања.

Након обиласка Сајма, слободно време провели су у шетњи Кнез Михаиловом улицом и Калемегданом, а, у повратку, и у обиласку тржног центра Ушће. Пријатно пролећно време дочарало им је дражи главног града, а многе је инспирисало да направе занимљиве фотографије. Дружење је започело и наставило се у аутобусу, уз песму, смех и добро расположење, а у једнодневној екскурзији, поред ученика, уживали су и њихови наставници. После дуже паузе, било је право задовољство путовати и дружити се! Верујемо да ће време које долази донети још много нових и лепих путовања.

Дружење је саставни и један од најважнијих делова средњошколских дана. Нека изроди незаборавне успомене и доживотна пријатељатва!

Аутор текста: проф. Снежана Даниловић Милутиновић

Координатор путовања: проф. Марија Ракић

Оставите одговор

Your email address will not be published.