Светосавски квиз 2023.

У оквиру Светосавскe недеље, 26. јануара, у Свечаној сали наше школе, одржан је квиз ученика, уз присутство бројне публике. Такмичарске екипе чинили су ученици одељења 2/1 и 2/2, који су наступали под именима „Јустиција“ и „Комерцијалисти“. Сценарио су урадиле професорке Сузана Аранђеловић и Сузана Милошевић. Реализацију је помогао велики број професора: Зорица Мијајловић Јевтић, Јовица Јевтић, Горан Милојевић, Мирослава Иванковић, Сузана Ђорђевић, Снежана Даниловић Милутиновић, као и ученика: Вукашин Токић 3/3, Милица Беговић, Нађа Стевановић, Анастасија Живковић и Катарина Марковић, сви из одељења 4/2.

Квиз је чинио микс игрица из популарних квизова: Ко зна зна,  Памтомима, Спојнице, Асоцијације, док је 5. игра, Загонетна личност, односно Детекција, многима била најзаниљивија. Пред такмичарима и публиком су се појавиле три професорке наше школе – три Сузане – Ђорђевић, Милошевић и Аранђеловић, а на такмичарима је било да погоде која је од њих права, тј. која је као средњошколка певала у групи „Нормална пројекција“.

За забавни део програма били су задужени ученици Илија Миловановић и Немања Милосављевић, који су нас, на почетку и на крају, забавили популарном музиком.

Наши ученици годинама уназад показују велико интересовање за квизове. Они су погодно место да искажу своје знање, вештине, таленте, вежбају и усавршавају јавни наступ и забаве се и опусте у пријатној амтосфери, која је доказала да су сви, такмичари, организатори и публика, подједнако уживали.

Сузана Аранђеловић, професорка

Оставите одговор

Your email address will not be published.