„Креирање рекламне кампање“ са МБС-ом

Савремени концепт каријерног вођења и саветовања представља низ активности које оспособљавају наше ученике да идентификују сопствене способности, компетенције и интересе, да донесу одлуке које се тичу њиховог образовања, оспособљавања и професије. Каријера је схваћена као животни пут, дакле широка категорија која укључује целоживотно учење и усавршавање, посао и запошљавање, слободно време и уклапање приватних и професионалних улога.

„Креирање рекламне кампање“ Славољуб Станковић, креативни директор компаније Ананас

ЕТШ се организовано бави каријерним вођењем и покушава да да одговоре на потребе ученика и њихових забринутих родитеља по питању даљег планирања школовања односно запошљавања. Захваљујући сарадњи са Високом школом модерног бизниса, успели смо да 21.05.2022. обезбедимо путовање за 65 наших ученика завршних разреда.

Доц. др Милош Драгосавац је поздравио присутне испед Високе школе модерног бизниса и, заједно са својим студентима, представио студијске програме и начин студирања на њиховом факултету.

Потом су средњошколци присуствовали занимљивој радионици „Креирање рекламне кампање“ коју је одржао Славољуб Станковић, креативни директор компаније Ананас.

Захваљујемо се менаџменту МБС-а на гостопримству и надамо се даљој сарадњи!

Власници Високе школе модерног бизниса дружили су се са групом наставника и директором ЕТШ и у надасве пријатној атмосфери, препознали могуће видове будуће сарадње.

Оставите одговор

Your email address will not be published.