Блок настава – март 2022. (Ниш и Београд)

У оквиру блок наставе, а у складу са обавезама Тима за каријерно вођење, који ученицима пружа подршку за даље школовање и развој каријере, ученици заршних разреда IV степена посетили су 8.3.2022. године Центар Универзитета Сингидунум, Економски факултет и Научно-технолошки парк у Нишу.

Повод за посету високошколских установа су корисне информације о студијским програмима и предавања о актуелним економским темама. Наши матуранти на Унивезитету Сингидунум су присуствовали предавањима “Дигитални маркетинг” и “Безбедност на интернету”.

После предавања матуранти су уз пратњу волонтера приправника са Универзитета Сингидунум посетили “Научно-технолошки парк” који представља регионални центар за динамични развој иновативног научно технолошког предузетништва.

Са великим задовољством посетили су и Економски факултет, са којим наша школа има дугогодишњу сарадњу. Наши ученици имали су част да присуствују предавању угледног професора др Драгана Петровића на тему “Опортунитетни трошкови”.

10.3.2022. ученици су посетили факултет МЕФ у Београду, где су се упознали са начином рада овог факултета и са профилима који су у понуди за даљи наставак школовања. Том приликом одржано је и предавање на увек актуелну тему тражења посла, са нагласком на иницијални интервју са послодавцем – „Job Science“.

Овом приликом се захваљујемо свим нашим партнерима, јер су нам помогли у реализацији стручне посете, са жељом да успешно наставимо даљу сарадњу.

Центар Универзитета Сингидунум

Економски факултет

Научно-технолошки парк у Нишу

МЕФ Београд

Оставите одговор

Your email address will not be published.