У сагласју са природом

Једна у низу активности које Маркетинг тим Економске школе организује је и промоција здравог стила живота и дружење запослених. У недељу, 20. октобра 2019. године, у пратњи водича организована је пешачка тура у дужини од 10км, а пешачило се од Извора до Планинарског дома на Грзи, где су били организовани ручак, одмор и дружење.

Промоција здравог стила живота - Пешачење

Нестварно леп јесењи дан, октобар са својим чаробним бојама и добро расположено друштво учинили су стазу лаганом, а сате проведене на њој занимљивим и испуњеним. Уживајући у прелепој јесени и сваком тренутку проведеном са њом,поносни што смо део природе са чијом се лепотом ништа не може мерити, пожелели смо да у њој останемо што дуже. Са шуштањем лишћа, цвркутом птица, умилном тишином шуме, али и смехом и шалом, одморни и пуни позитивне енергије, након 3 ч. хода стигли смо до Планинарског дома, где смо наставили дружење.

Промоција здравог стила живота - Грза

Захваљујемо се Планинарском клубу „Јаворак“ који нам је омогућио да послеподне проведемо у просторијама Дома и тиме испунимо овај дан за памћење.

Промоција здравог стила живота

У сумрак растали смо се са истом жељом – да овакве излете чешће организујемо!

Снежана Даниловић Милутиновић

Оставите одговор

Your email address will not be published.