Удружење банака Србије у посети ЕТШ

Школа се труди да поред квалитетне наставе, ученицима обезбеди и усвајање практичних вештина  путем обављања блок  наставе у познатим компанијама, банкама и осигуравајућим друштвима. У циљу обезбеђивања квалитетне практичне наставе за наше ученике профила службеник у банкарству и осигурању, иницирали смо сарадњу са Удружењем банака Србије, имајући у виду да су све банке на територији Србије чланице истог Удружења.

Удружење банака Србије подржало је  нашу идеју и напоре за обезбеђивањем квалитетне практичне наставе профила службеник у банкарству и осигурању, кроз повезивање са централама банака које послују на територији града Параћина и његовој ближој околини.

Удружење банака Србије

Представници Удружења банака Србије из Београда – Весна Обрадовић, Драган Ненић и Милан Брковић, одржали су предавање 19.11.2019. године,  нашим ученицима смера службеник у банкарству и осигурању, на тему Кредитног бироа. 

Предавању су присуствовали социјални партнери из наше општине: Светлана Миловановић (Представник општине Параћин), Срађан Павловић (UniCredit банка), Ана Петровић (Поштанска штедионица), Ивана Ивковић (ОТП банка), Ивана Петровић (Војвођанска банка), Младен Вељовић (ПД „Бахус“ ), Бојана Симић (ПД „Магнум“), Бранко Петковић („Параћинка“).

Испред школе поздравио их је директор, Славољуб Симић, након чега је одржана интерактивна радионица са акцентом на раду Кредитног бироа. Представници Центра за банкарску обуку испред   Удружења банака Србије, на  један интересантан начин покушали су да приближе ову озбиљну тему нашим ученицима, али и да их упознају са свим могућим „замкама“ које носи са собом  јемство. 

Захваљујемо се нашим гостима и предавачима! Сарадња ће се наставити и у будућности!

Оставите одговор

Your email address will not be published.