Специјалитети ЕТШ кухиње

Актив  наставника угоститељске струке, заједно са ученицима другог разреда мешовитог одељења кувар-конобар је припремио мени од три следа јела (ганга) са следећим специјалитетима:

Пуњене препелице са смоквом и пршутом, Ролница од авокада са лососом, „Ружице“ са јабуком и карамел сосом.

 Пуњене препелице са смоквом и пршутом
Пуњене препелице са смоквом и пршутом
Пуњене препелице са смоквом и пршутом
Ролница од авокада са лососом
„Ружице“ са јабуком и карамел сосом
„Ружице“ са јабуком и карамел сосом

У изради менија учествовали су следећи ученици одељења 2/5: Петар Петровић и Филип Шутић. У сервирању припремљеног менија су учествовали: Радојевић Михајло и Николовски Филип такође ученици 2/5 одељења.

У спровођењу вежбе су учествовали следећи наставници: Владан Арсовски, Ана Поповић ,Топлица Ђокић и Мирослав Стефановић. Поменуте активности су организоване у време обележавања Дана Општине Параћин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.