Републичко такмичење из рачуноводства 2019.

Част да нека школа добије организацију републичког такмичења је ако у претходној години освоји 1. место. У последњих 10 година, наша школа је четири пута организовала републичка такмичења из рачуноводства, што указује на то да су наши професори међу најбољима у Србији.

12. априла 2019. године, захваљујући нашој ученици, а сада студенту,  Александри Јанковић која је прошле године освојила 1. место у Зајечару, наша школа била је домаћин Републичког такмичења из рачуноводства.

Републичко такмичење из рачуноводства 2019.

Том приликом угостили смо  19 школа из целе Србије. За менторе и учеснике такмичења одржана су занимљива предавања од стране угледних професора са факултета. Тако су декан, Проф. др  Тадија Ђукић са економског факултета у Нишу и  Проф. др Даница Јовић са Економског факултета у Београду, одржали предавања за менторе учесника такмичења.  Проф. др Драгомир Димитријевић са  Економског факултета у Крагујевцу одржао је предавање нашим ученицима и учесницима самог такмичења.

Предавање - Републичко такмичење из рачуноводства 2019.

Овом приликом се захнаљујемо и нашим спонзорима, који су поред наших професора и наших кувара и конобара помогли да организација такмичења буде на високом нивоу.

Спонзори - Републичко такмичење из рачуноводства 2019.

Оставите одговор

Your email address will not be published.