Обележавање дана школе – спортске активности

Odbojka

25.11.2019. у организацији професора Дарка Бајкића и Марије Ђорђевић, за време шестог часа у фискултурној сали ЕТШ одигран је одбојкашки меч између одељења 4/1 и 4/3.

Сала за физичко васпитање ЕТШ-а била је тесна да прими све заинтересоване ђаке који су на делу желели да виде своје другаре. Интетесовање је било велико и од стране другара из Технолошке школе. Мечеви су били више него занимљиви, са пуно преокрета и енергије. Неизвесност о коначном победнику трајала је до краја трећег сета прве утакмице вечери, утакмице девојака. После 1:1, трећи сет је решен у правој драми победом девојака одељења 4/3 резултатом 15:13.

Атмосфера је била права спортска уз френетично навијање публике.

Неизвесности и драме није мањкало ни у мечу дечака. Одељење 4/1 се реванширало и победом у два тесна сета однело пехар у своје витрине. Изузетно понашање ученика и публике обележило је ову сада већ традиционалну манифестацију са жељом да се окупимо неким другим поводом у истом или сличном саставу ускоро.

Професори вође екипа и судије: Ђорђевић Марија и Бајкић Дарко

Fudbal

26.11.2019. у оквиру недеље Дана школе,  једна од активности које су реализоване у сарадњи професора наше школе и Гимназије, одиграна је пријатељска утакмица у малом фудбалу, а као помен на нашег преминулог колегу Драгана Симића – Пупија. Својим присуством утакмицу су увеличали одељење 4/4 (Пупијево разредно одељење), Пупијева супруга Беба Симић као и кум Властимир Поповић.  Још једном велико хвала свима.

Организатор – проф. Петровић  Саша.

Оставите одговор

Your email address will not be published.