Наградили смо најбоље одељење у 2018/19. години

Руководство школе препознаје потребу да брине о најбољима, па је успело да обезбеди награду за најбољу одељењску заједницу 2/4 у школској 2018/19.години. То су дивни ученици образовног профила туристички техничар. Награда је ове године пројектор који је инсталиран у учионици одељења 2/4 (сада 3/4). На овај начин, ученици ће кроз презентације унапредити своје комуникационе вештине, вежбати јавни наступ и бити у прилици да, кроз виртуелне обиласке разних дестинација у свету, буду туристички водичи.

Награда је, на прослави Дана школе, уручена разредном старешини Јасни Милојковић, коју овом приликом јавно похваљујемо.

Донатор је наш партнер у образовању МЕФ – Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије. Њихови представници су за наше ученике одржали предавање из области електронског пословања.  Циљ је да наше ученике упутимо да нису само програмери резервисани за Dropshipping, Outsourcing, Freelancing,… и да географска баријера не мора да буде сметња у проналажењу посла.

Ученици су одали своју тајну успешности следећим речима:

Наше одељење обилује особама различитих интересовања и карактера што га чини увек интересантним и продуктивним.  Увек смо отворени за комуникацију, због чега је наш однос, како са разредном тако и са осталим професорима, складан.

Наравно као и остала одељења, наше није савршено, имамо ми своје успоне и падове, али заједничким снагама превазилазимо проблеме и радимо на побољшању одељења као и нас самих.

Драго нам је што смо имали ту част да будемо најбоље одељење јер смо уложили доста труда, рада и показали  борбени дух туристичких техничара. Наравно било је ту забаве, смеха, суза, али то је све саставни део живота. Увек смо били ту једни за друге, у најгорим ситуацијама смо се тешили, бринули и саосећали, као и у најлепшим тренуцима када смо се мотивисали, подстицали и међусобно подржавали. Упорност и позитивна енергија,  која одликује сваког ученика из одељења, је кључна ствар у животу генерално, јер је  показатељ амбициозности.

Хвала професорима за све добронамерне речи, хвала дивном пријатељу, нашој разредни, Јасни Милојковић, која је увек ту за нас, да нас саслуша, разуме, упути нам савет како би нас одржала на правом путу и направила људе од нас.

Никада нећемо заборавити наше школовање, екскурзије, дружења, професоре, пријатеље, остаће нам прегршт лепих успомена, пуних љубави и среће!

Јер, како каже наш познати песник Душко Радовић: „Од колевке па до гроба најлепше је ђачко доба.“

Најбоље одељење вам пише нешто
И ове риме смишљамо вешто
Неки нам можда само завиде
Неки нам добар успех предвиде
Али ми само једно знамо
Да увек све од себе дамо!

Оставите одговор

Your email address will not be published.