Караван успешних 2020.

Први пут у свом постојању Економско-трговинска школа је организовала „Караван успешних“.
Најбољи ученици трећег и четвртог разреда, су у петак 13.03.2020. били гости наших социо-партнера, добили вредне поклоне и указана им је част за постигнуте резултате у настави.

Одмах по креирању догађаја од стране Маркетинг тима ЕТШ-а, идеју су прихватили представници компанија „Параћинка“ и „Бахус“, као и Економског факултета из Београда.

Финансијски директор „Параћинке“, господин Бранко Петковић, честитао је ученицима на успеху, а потом говорио о историјату, организацији и финансијским аспектима пословања овог реномираног привредног друштва.

Разговор са финансијским директором „Параћинке“
Награде од компаније „Параћинка“

Још једна успешна компанија из нашег града била нам је домаћин тога дана. Сувласник предузећа „Бахус“, господин Млађан Вељовић, примио је делегацију ЕТШ-а и такође изразио задовољство што може да се обрати најбољим ученицима, пожелевши им каријере какве њихови резултати заслужују. Након упознавања са пословањем предузећа, ученици су имали прилику да обиђу и нову инвестицију „Бахуса“, погон дестилерије.

Разговор са једним од власника „Бахуса“
Дестилерија новог бренда ракије „Мегдан“
Бурад за „сазревање“ ракије

На свечаном пријему у школи, уз присуство локалних медија, директор ЕТШ-а, Славољуб Симић је честитао ученицима и доделио им вредне уџбенике, поклон Економског факултета из Београда.

Награде за ученике, које је обезбедио Економски факултет из Београда

Професор Александар Драгановић је у свом надахнутом обраћању говорио о емпатији и томе како запослени у ЕТШ имају слуха за потребе и жеље наших ученика у настави, баш као и социо-партнери са којима успешно сарађујемо, као и о томе како је битно да сви, у својим професионалним каријерама остваримо резултате на сопствену и понос генерација иза нас.

Додела награда у школи

Организацију читавог догађаја помогле су и учествовале- професорке економске групе предмета Сандра Богдановић и Срђана Драгомировић.

„Караваном“, на крилима успеха, путовали – Катарина Ђорђевић 3/1, Алекса Илић 3/2, Сара Илић 3/3, Петар Ракић 3/4, Марија Стојановић 3/5, Тамара Ивановић 3/6, Душица Миловановић 4/1, Невена Савић 4/2, Јован Милосављевић 4/3 и Сања Карагонова 4/4.

Поносни на своје ученике, искрено се надамо се да ће ово путовање трајати дуги низ година, уз пуно пређених километара.

1 ping

  1. […] Караван успешних 2020. […]

Оставите одговор

Your email address will not be published.